Jak najbardziej popieram pomysł spotkania! Z Joasią myślałyśmy wstępnie o następnym piątku (25.04) wieczorem, tzn. ok 19.00. Kto popiera? albo kto ma kontrpropozycje?
Dla nas też pasuje piątek. to gdzie? ;> Myślę, że trzeba będzie gdzieś rezerwację zrobić bo w piątek może być wszystko pozajmowane.... Pozdrawiam, Alicja
SM czy BB, oto jest pytanie. SM od 2007 r. / BB październik 2012 LTT dodatni.
Myślę, że z tą rezerwacją to dobry pomysł Jeżeli chodzi o miejsce to dla mnie obojętne, dostosuję się Jak byś mogła coś zarezerwować, to by było super myślę, że pozostali nie będą mieli nic przeciwko
O, widzę, że padł już temat rezerwacji. Ja znalazłam fajną (chyba) knajpkę na Piwnej (Józef K. cafe).
Spróbuję tam zarezerwować stolik na piątek. Asia i Przemek zaakceptowali przez SMSy, a numeru do Was, Alicja, niestety nie mam... Ale mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko?
Udało się zarezerwować Mamy stolik na 6-7 osób z ewentualną możliwością rozłożenia, gdyby jednak więcej osób się zdecydowało. Rezerwacja jest na godz. 19.00.
Chyba najlepiej umówić się od razu tam, na miejscu.
Ja również dziękuje wszystkim za miłe spotkanie Jestem za biwakiem pod namiotami myslę że jak już będzie ciepło to się coś zorganizuje tak jak wcześniej wspomniałam miejsce jest na biwak tylko trzeba uważać na kleszcze
Też myślałam ostatnio o spotkaniu ja bym bardzo chętnie przyjechała ale znowu w sobotę pracuję nie bardzo mi pasuje, żeby w tą sobotę jechać. Także chyba nie dam rady, chyba, że Wy do mnie tym razem przyjedziecie i pojedziemy np. nad morze? W razie czego piszcie na mój numer komórkowy wyślę Wam na pw bądź piszcie do włóczykija on ma też mój numer.