Robię się ciężarem - gdzie mogę się oddać
Moderator: Beata:)
Robek, podziwiam Cię!
Budować dom, pracować i zarabiać kokosy!
I tu się we mnie odezwała prawdziwa ja
Ja też chciałabym pracować, tylko, żeby mnie ktoś docenił i finansowo się odwdzięczał
I Ty chłopie myślałeś o domu opieki społecznej?
Chyba nie doceniałeś siebie !!!
Przyjdź na spotkanie w PTSR w Warszawie 27 i 28 czerwca. Poznasz wiele osób z SM, wiele osób jest tu na forum. Chętnie Ciebie poznam i porozmawiam o Twojej pracy
Zapraszam: http://www.ptsr.org.pl/ptsr/zaproszenie ... sm,,3.html
Zadzwoń, zapytaj...
022 856 76 66
Budować dom, pracować i zarabiać kokosy!
I tu się we mnie odezwała prawdziwa ja

Ja też chciałabym pracować, tylko, żeby mnie ktoś docenił i finansowo się odwdzięczał

I Ty chłopie myślałeś o domu opieki społecznej?
Chyba nie doceniałeś siebie !!!
Przyjdź na spotkanie w PTSR w Warszawie 27 i 28 czerwca. Poznasz wiele osób z SM, wiele osób jest tu na forum. Chętnie Ciebie poznam i porozmawiam o Twojej pracy

Zapraszam: http://www.ptsr.org.pl/ptsr/zaproszenie ... sm,,3.html
Zadzwoń, zapytaj...
022 856 76 66
Co nas nie zabije to nas wzmocni
------------------------------------------
Ale i tak najbardziej nam do twarzy z uśmiechem!
------------------------------------------
Ale i tak najbardziej nam do twarzy z uśmiechem!
Robek, nie ma ludzi niezastąpionych (przynajmniej wśród żywych
) i chyba przydałoby Ci się szkolenie z asertywności. Rozumiem, że odpowiedzialność za rodzinę, dom, ale jeśli przez to pogorszysz swoją formę nie będzie z tego radości, ani pożytku...

"Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy" Paulo Coelho
Witam Was ponownie
Ja już nie jestem ciężarem dla nikogo ja już jestem ciężarem dla siebie .
Bogu dzięki zarobiłem już na spłatę kredytu na dom w całości i jeszcze mi zostało to kupiłem sobie nowy samochód z automatem , ale już nie mogę się sam do niego wgramolić .
Kurde i tak źle i tak nie dobrze
Ja już nie jestem ciężarem dla nikogo ja już jestem ciężarem dla siebie .
Bogu dzięki zarobiłem już na spłatę kredytu na dom w całości i jeszcze mi zostało to kupiłem sobie nowy samochód z automatem , ale już nie mogę się sam do niego wgramolić .
Kurde i tak źle i tak nie dobrze
robek
robek - czy na pewno zrobiłeś wszystko by poczuć się lepiej - i bardzo proszę nie zrozum mnie źle - absolutnie nie chcę Cię pouczać - pytam jedynie bo nie wiem czy byłeś w jakimś programie, czy stosowałeś może dietę - z pewnością słyszałeś o lekarce, która dzięki diecie wstała z wózka; czy stosujesz jakieś ćwiczenia? rehabilitacja w naszej chorobie jest równie ważna jak leki , może nawet ważniejsza; z tego co piszesz masz możliwość skorzystać z rehabilitacji lub sanatorium kiedy chcesz i gdzie chcesz - czy na pewno nic już nie możesz zrobić???
w każdym razie - nie załamuj się, walcz o siebie, o swoją samodzielność, powodzenia robek
w każdym razie - nie załamuj się, walcz o siebie, o swoją samodzielność, powodzenia robek
Wróć do „Sugerowane tematy....”