Suplementacja - pomożecie ?
Moderator: Beata:)
Wyczytałem na zagranicznych forach, że Acetyl L-Carnityna brana razem z Grzywą, zwiększ jego działanie ok. 100 razy. Mnóstwo opinii ludzi którzy to biorą, potwierdza takie działanie. Kolejnym naturalnym "lekiem" jest Ashwagandha, która regeneruje axony i dendrony w mózgu.
Warto spróbować zwłaszcza, że nie jest to aż takie drogie.
Pozdrawiam.
Warto spróbować zwłaszcza, że nie jest to aż takie drogie.
Pozdrawiam.
Katee pisze:Mam problem z magnezemprzez jakieś dwa tygodnie brałam duże dawki magnezu, mniej więcej w tym samym czasie zaczęłam się fatalnie czuć- byłam zmęczona, rozdrażniona, bolała mnie głowa. Czy to możliwe, że magnez tak działa na organizm?
A brałaś tylko magnez? Bo jeśli to był magnez z B6 a poza tym b complex to mogłaś przedawkować wit. b6.
Na mnie chyba najlepiej działa magnez w płynie, czyli Muszynianka magnezowo-wapniowa (tu trzeba patrzeć uważnie, bo jest też wapniowo-magnezowa i ta ma zdecydowanie mniej magnezu) tudzież Słotwinka.
Ja używałam. Bez tego równie dobrze się czuję, jak z tym.
A nabyć? Hmm... zasadniczo Flavon to coś na kształt piramidy, MLM czy coś w ten deseń czyli, żeby brać, trzeba w to wejść. I zasadniczo nie można tego kupić na allegro. Ale ja właśnie na allegro się w ten specyfik zaopatrywałam. I właśnie sprawdziłam - nadal można tam nabyć.
A nabyć? Hmm... zasadniczo Flavon to coś na kształt piramidy, MLM czy coś w ten deseń czyli, żeby brać, trzeba w to wejść. I zasadniczo nie można tego kupić na allegro. Ale ja właśnie na allegro się w ten specyfik zaopatrywałam. I właśnie sprawdziłam - nadal można tam nabyć.
Wróć do „Leczenie alternatywne”